Rendelésre 2-5 24 hó Súly: 35 kg  Gyártó: Pannon Gép »

az Ön webáruháza.

Akciós!
Háromsoros sorkerekes kialakítású vetőgép. Sortávolsága fix – 10-12-15 cm-re legyártva rendelhető. Főleg apróbb magvak, kis mélységre történő vetéséhez ajánlott. A hátsó kerekek tömörítő funkciót is ellátnak. Ennél a típusnál a kerekek egymás után, egy nyomvonalon…
185 990 Ft 184 700 Ft
(145 433 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 123 pont

Háromsoros sorkerekes kialakítású vetőgép. Sortávolsága fix – 10-12-15 cm-re legyártva rendelhető. Főleg apróbb magvak, kis mélységre történő vetéséhez ajánlott. A hátsó kerekek tömörítő funkciót is ellátnak.

Ennél a típusnál a kerekek egymás után, egy nyomvonalon vannak elhelyezve. A vetőrész középen található és a meghajtása a hátsó kerékről ékszíjjal történik.Rendelhető lánchajtással is,akkor az ára 10%-al magasabb!! Ezzel a kialakítással a beállított mélység pontosabban tartható, könnyebb a vetés. A hátsó kerék tömörítő funkciót is ellát. A gyári beállításnál a tőtávolság 24 kanál behelyezése esetén 4 cm. Mivel a meghajtás ékszíjjal vagy lánccal történik, az ékszíjtárcsák vagy lánckerekek cseréjével több variációs lehetőség van a tőtávolság állítására ( akár 1-2 cm-re is ).

 A kívánt sortávot a megjegyzésbe írja!!

A kép a termékre hasonlító illusztráció!

Rendelhető hozzá:
vegyszer adagoló
sorjelző

 

Videó

Szállítás

Barion
PayPal

Személyes átvétel.


Az átvételi ponton fizetési lehetőség nincs!!! Elektronikus fizetés kötelező. Sikertelen elektronikus fizetés esetén e-számlát küldök, a bankszámlaszámom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az e-számlaszám feltüntetésével.

szállítás banki előre utalással


Az előre utaláshoz E-számlát küldök, a bankszámla-számom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az E-számlaszám feltüntetésével. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a postaköltség 100%. A rendelés ha több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg.

A termék súlya 35.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 980 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Értékfüggő szállítás utánvéttel


Ha a termék TÖRÉKENY +75% posta költséget számítok fel. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok súlyával és számával SZORZOM meg. A szállítási súly 10 kg.-ig tartalmazza az árat, minden további megkezdett 10 kg-ra 2 500,-Ft. a pótdíj. XL méretű a termék, eredeti posta költség 100% felszámítom.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek