Általános szerződési feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük, ne használja honlapunkat!

A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználó elfogadja a jelen ÁSZF feltételeit, amely folyamatosan elérhető oldalunkon. Fenntartjuk a jogot jelen közlemény megváltoztatására. Amennyiben partnerünknek olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük, írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését. Elkötelezettek vagyunk a honlap és a kapcsolódó szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Hogyan Vásárolhatok?

A megfelelő árú kiválasztását követően,a megfelelő mennyiség kitöltése után kattintson a "mehet a megrendelési listába",ha úgy dönt,hogy befejezte a böngészést a "megrendel" gombra kattintva érkezik a vásárlói forma.

A mezők kitöltésével adhatja meg a számlázási adatokat.
Majd,a megadott email címre kap egy élesítő kódot,amivel a megrendelését megerősítheti.

A közölt árak bruttó fogyasztói árak,forintban értendők.
A fogyasztókkal szemben folytatott magatartás, vagy a beszerzési ár alatt történő értékesítés gyakorlatának korlátozása.
2005. évi CLXIV. törvény betatása

Az oldalainkon feltüntetett árak kizárólag a honlapon leadott megrendelések esetén értendőek.A hagyományos üzletben bolti árak vannak.

Kellékszavatosság

Ön Fábián József Sándor e.v. 2220 Vecsés Kálmán u.10.tel./fax.:0629356043 hibás teljesítése esetén a vállalkozóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve,ha az indokolt volt,Vagy arra a vállalkozás adott okot.A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket a Fábián József Sándor e.v. 2220 Vecsés Kálmán u.10.tel./fax.:0629356043 vállalkozó nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja.

Termékszavatosság

A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Jótállás

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.Felhívom a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok a Kellékszavatosság és a Termékszavatosság pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

A szavatossági jogokkal, határidőkkel kapcsolatos fontos információk innen érhetők el.

Az árú értékének kiegyenlítése készpénzben helyszínen vagy utánvéttel illetve előre utalással a bankszámlaszámunkra (árú értéke+szállítási költség)+esetenkénti(csomagolás)

  1. Személyes átvétel,Vecsés Kálmán u.10. alatti F..S. Ker. és Szolg. Bt. Gazdabolban előegyeztetés után. Előreutalás 4 000,-Ft össz. értéktől kötelező.Az előre utaláshoz E-számlát küldök,a bankszámla-számom azon szerepel,ahová a számla összegét utalni kell az E-számlaszám feltüntetésével.

   Mindannyiunk érdekében igyekszem csökkenteni a készpénzes forgalmat!!

    

   GPS koordináták.

   É47°24,5310'
   K19°16,4988'
   Nyitvatartás 

   Hétfő÷Péntek 7,00-tól 17,00-ig 

   Szombat 7,30-13,00-ig

  2. Szállítás utánvéttel:

   0,29 kg-ig 1 590,- 
   3 kg-ig 1 990,- 
   15 kg-ig 2 710,- 
   30 kg-ig 3 780,- 
   40 kg-ig 5 930,-

  3. Szállítás utánvéttel tulméretes XL*

   3 kg-ig 3 980,-
   15 kg-ig 5 420,-
   30 kg-ig 7 560,-
   40 kg-ig 11 100,-
   60 kg-ig 23 590,-
   80 kg-ig 29 400,-
   100 kg-ig 32 000,-

    

  4. Szállítás utánvéttel postán átvehető
   3 kg-ig 1 720,- 
   15 kg-ig 2 280,- 
   30 kg-ig 3 190,-

    

  5. Szállítás utánvéttel PostaPonti,csomagautomata   ** átvétel
   3 kg-ig 1 980,- 
   15 kg-ig 2 430,- 
   20 kg-ig 2 860,-

      ** a csomag férjen be a csomag autómatáb

  6. Előreutalásos fizetés tulméretes XL*

   15 kg.-ig 4 880,- 
   30 kg.-ig 6 660,-
   40 kg.-ig 10 800,-
   60 kg.-ig 22 580,-
   80 kg.-ig 26 900,-
   100 kg.-ig 28 300,-
   200 kg.-ig 31 800,-
   400 kg.-ig 35 390,-
   600 kg.-ig 39 990,-

    

  7. Szállítás banki előreutalással
   3 kg-ig 1 650,- 
   20 kg-ig 2 350,- 
   30 kg-ig 3 320,- 
   40 kg-ig 5 250,- 
   60 kg-ig 11 790,-

  8. Ajándék szállítás banki előreutalással

  9. Ajándék szállítás,belföldön,egy termékcsoportból az általam megjelölt termékeknél, előreutalás esetén,160.000,-Ft.tól. 
   Az előreutaláshoz E-számlát küldök,a bankszámlaszámom azon szerepel,ahová a számla összegét utalni kell az E-számlaszám feltüntetésével.

  10. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013 Barion
  11. Amennyiben a termékeket csomagolni kell,akkor bruttó 280,- Ft költséget számolok fel.

  12. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű az eredeti postaköltség 100% felszámítom.

  13. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után +385,-Ft az átutalási díj.

  14. Összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg.

  15. *túlméretes XL árunak minősül: 1 dobozba csomagolt nehezebb áru (a gépi mozgatás miatt)
   *túlméretes XL terjedelem: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg. 
   *túlméretes XL raklapos árú (a gépi mozgatás miatt)

  Sérülten kaptam meg a küldeményt, amit átvételkor nem vettem észre. Észrevételemet hol tudom jelezni? Kapok kártérítést?

  PostaPont
  Posta
  Csomagautomata

  Abban az esetben, ha a küldemény sérülése vagy tartalmának hiánya a kézbesítéskor nem volt azonnal felismerhető, azt a kézbesítéstől számított 3 munkanapon belül bármely postán személyesen, írásban kell bejelenteni.

 1.  

  Sérült küldemények bejelentése elektronikus úton

  Az esetleges kárigényeket a postákon jegyzőkönyv felvételével vagy akár már elektronikus úton is be lehet nyújtani. Az elektronikus bejelentéssel kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon Üzleti Ügyfélszolgáltunkhoz (Tel: 06-1-767-8272, e-mail: Uzleti.Ugyfelszolgalat@posta.hu).

  A bejelentéssel egy időben a küldeményt (a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt) a Posta rendelkezésére kell bocsátani.

  A Posta a bemutatott küldemény alapján utólag elkészíti a jegyzőkönyvet. A kárigényt a bejelentéstől számított 30 napon belül bíráljuk el.

  Posta

Amennyiben a termékeket csomagolni kell,akkor bruttó 280,-Ft egyszeri költséget számolunok fel.

Törékeny kezelésre,ha a termék TÖRÉKENY a szállítási költség 100% számítjuk fel.

*túlméretes XL terjedelem: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg. A nagy terjedelmű, de könnyű küldemények esetében a térfogatsúly számításra vonatkozó szabályok az irányadók: magasság cm x hosszúság cm x szélesség cm osztva 6000 = kg példa: kétágú létra (220 cm x 50 cm x 20 cm osztva 6000 = 36,7 kg) tényleges súly 3,8 kg.

A garanciajegyet a termékkel együtt adjuk át.

A termékeket minden esetben leszámlázom és az elektronikus úton előállított számlát, elektronikus úton, a billzone.eu segítségével juttatom el, az Ön által megadott email címre.

A számlán szereplő tételek a fizetési összeg kiegyenlítéséig az egyéni vállalkozó tulajdonát képzik.

A képek illusztrációk, nem minden esetben a termék képe látható!!!

A honlapon kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

A képeken szereplő termékek színe és a használt színkódok csak tájékoztató jellegűek, a valóságban ettől eltérhetnek.

A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik. Ennek ellenére Kollégáink a legnagyobb mértékben törekednek a teljes körű tájékoztatás megadására és vállalásaink pontos teljesítésére.

 

Az általam forgalmazott termékek használásához, jó egészséget és sok örömöt kívánok!

 

Kézbesítés a Magyar Posta MPL csomagküldő szolgáltatásával.

MPL ÁLTALÁNOS SZERZÖDÉSI FELTÉTELEK

A teljes szöveg az alábbi linken érhető el.
MPL Üzleti csomag fuvarozási szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
https://posta.hu/ugyfelszolgalat/aszf/postai_aszf

A megrendelt termékeket a Magyar Posta MPL üzletága segítségével juttatjuk el Önhöz (Magyarország közigazgatási határain belül), a megrendelés folyamán megadott címre. Kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a küldeményt a jogosult átveheti. A Postán a küldeményt még 5 napig őrzik meg.

Sérülten kaptam meg a küldeményt, amit átvételkor nem vettem észre. Észrevételemet hol tudom jelezni? Kapok kártérítést?

Abban az esetben, ha a küldemény sérülése vagy tartalmának hiánya a kézbesítéskor nem volt azonnal felismerhető, azt a kézbesítéstől számított 3 munkanapon belül bármely postán személyesen vagy írásban kell bejelenteni. A bejelentéssel egy időben a küldeményt (a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt) a Posta rendelkezésére kell bocsátani. A Posta a bemutatott küldemény alapján utólag elkészíti a jegyzőkönyvet. A kárigényt a bejelentéstől számított 30 napon belül bíráljuk el.

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben infokukacfjs.hu, vagy telefaxon 0629356043 kerülhet sor.

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 524/2013/EU RENDELETE a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról
(fogyasztói online vitarendezési irányelv)

„ Online vitarendezési platform
Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen keresztül rendezzék egy kérelem kitöltésével, elkerülve a bírósági eljárást. Így a fogyasztók tudják érvényesíteni jogaikat anélkül, hogy például a távolság meggátolná őket ebben. Ha Ön panaszt kíván tenni egy, az interneten vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, és nem akar feltétlenül bírósághoz fordulni, igénybe veheti az online
vitarendezés eszközét.A portálon Ön és a kereskedő, akivel szemben panasszal élt, közösen kiválaszthatják a panaszkezelésével megbízni kívánt vitarendezési testületet.
Az online vitarendezési platform itt érhető el.

Elállási jog.

Pest Megyei Békéltető Testület
Elérhetőségek
Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. emelet 240.
Levelezési cím: 1364 Budapest, Pf.: 81
Telefon: 06-1-269-0703
Fax: 06-1-269-0703
Ügyfélfogadás:
Kedd: 9.00 - 14.00
Szerda: 9.00 - 14.00
Csütörtök: 9.00 - 14.00

2015. évi CXXXVII. törvénnyel módosítása kimondja,hogy a 29.§ (11) bekezdésében meghatározott együttműködési kötelezettség terheli a vállalkozást.
"(11) A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a (8) bekezdésben rögzített tartalommal, az ott említett határidőn belül válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki."
(12) A (11) bekezdésben meghatározott együttműködési kötelezettségét megsértő vállalkozásról a békéltető testület értesíti a székhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóságot.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2011/83/EU IRÁNYELVE
(2011. október 25.) letöltheti a  linkről.

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

Ha a fogyasztó eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a dolgot haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a dolog átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a dolgot maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a dolgot a határidő lejárta előtt elküldi.

A fogyasztó kizárólag a dologvisszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.

Ha az üzlethelyiségen kívül kötött szerződés megkötésével egyidejűleg dolgot kifuvarozták a fogyasztónak, a vállalkozás saját költségén fuvarozza vissza a dolgot, ha az jellegénél fogva postai úton nem küldhető vissza.

A fogyasztó csak a dolog jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges kezelést meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. Nem felel a fogyasztó az értékcsökkenésért, ha a vállalkozás a fenti i) pontban előírt tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget.

Ha a fogyasztó a teljesítés megkezdését követően felmondja az üzlethelyiségen kívül vagy távollévők között kötött szerződést, az elszámolás során a fogyasztó által arányosan fizetendő összeget a szerződésben megállapított adóval növelt teljes ár alapján kell kiszámítani. Ha azonban a fogyasztó bizonyítja, hogy a teljesár túlzottan magas, az arányos összeget a szerződés megszűnésének időpontjáig teljesített szolgáltatások piaci értéke alapján kell kiszámítani. E § alkalmazásában a piaci érték megállapításánál egy másik vállalkozás azonos szolgáltatásának a szerződés megkötésekori árát kell figyelembe venni.

Fontos, hogy ha az eladó nem adta meg az előírt tájékoztatást a vásárló felé, a vásárló nem adta kifejezetten beleegyezését a feltételek elfogadásába, akkor a vásárló számos költség megfizetésére nem kötelezhető!

Ide kapcsolódik a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (új PTK.) is, ami többek között rögzíti, hogy elektronikus úton történő szerződéskötés esetén (azaz például webáruházak esetén) a szerződéskötésre lehetőséget biztosító félre (a kereskedőt) milyen tájékoztatási kötelezettség hárul. Ezek értelmében a szerződéskötésre vonatkozó jognyilatkozat megtételét megelőzően a másik felet az alábbiakról tájékoztatni kell:
a szerződéskötés technikai lépéseiről;
arról, hogy a megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül-e, az elektronikus utat biztosító fél rögzíti-e a szerződést, továbbá, hogy a szerződés utóbb hozzáférhető lesz-e;
azokról az eszközökről, amelyek az adatok elektronikus rögzítése során felmerülő hibák azonosítását és kijavítását a szerződési jognyilatkozat megtételét megelőzően biztosítják;
a szerződés nyelvéről; és
ha ilyen létezik, arról a szolgáltatási tevékenységre vonatkozó magatartási kódexről és annak elektronikus hozzáférhetőségéről, amelyet az elektronikus utat biztosító fél magára nézve kötelezőnek ismer el.
Az elektronikus utat biztosító fél köteles az általános szerződési feltételeit olyan módon hozzáférhetővé tenni, amely lehetővé teszi a másik fél számára, hogy tárolja és előhívja azokat.

Ha Ön a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelettel kíván élni,egyértelmű nyilatkozatot kell eljuttatni az elérhetőségeink valamelyikén.


Fábián József Sándor e.v. 2220 Vecsés, Kálmán u.10. infokukacfjs.hu tel/fax:0629-356043

Név:
Cím:
Elállás tárgya:
A termék értéke:
Bankszámla szám: (ahová a visszafizetendő összeget utalhatjuk.)Dátum: Aláírás:


A nyilatkozatát,haladéktalanul visszaigazoljuk.
 

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

A felek eltérő megállapodásának hiányában a fogyasztó az alábbi esetekben nem gyakorolhatja az elállási jogát:
a dolog adásvételére irányuló szerződéstől eltérő szerződés esetében a szerződéses szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
olyan szerződéses szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható a 14 napos határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
olyan nem előre gyártott dolog esetében, amelyet a fogyasztó egyéni választása vagy döntése alapján készítenek el;
romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző dolog tekintetében;
olyan zárt csomagolású dolog tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a kiszállítást követő felbontása után nem küldhető vissza;
olyan dolog tekintetében, amely jellegénél fogva a kifuvarozást követően elválaszthatatlanul vegyül más dologgal;
olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére a megkötéstől számított harminc napon túl kerül sor;
olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;
lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha a kifuvarozást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;
nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;
lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;
tárgyi adathordozón nem rögzített digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a teljesítés megkezdését követően felmondási jogát elveszíti.

F I G Y E L E M !!

* A megrendelése során,ha a kiszállítás előtt,élni kíván a megrendeléstől való elállás jogának gyakorlásával azt,még megfelelő időben,a termék kiszállításának megkezdése előtt,elérhetőségeim egyikén időben tegye meg,hogy ne terheljen a termék ki- és visszaszállításának költségével,amely megfizetését követelni fogom.

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (a továbbiakban: Fvtv.) 55. §-ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §.c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

A Cikkelyre hivatkozva az alábbiakra hívom fel a kedves fogyasztó figyelmét.

*a műszaki berendezéseket, ha használatba vette, illetve a csomagolásból kivette, nem áll módunkban visszavenni, csak a hivatalos szervízjegyzékben közölt valamelyik szervíz igazolása után, amely igazolja, hogy a műszaki berendezés hibátlanul működik.
*Szivattyú illetve házi vízmű és hulladéktároló edény esetén,megtisztított és fertőtlenitett állapotban kell lennie.

Csere,visszavásárlás
*Gyári hiba esetén a jogszabálynak megfelelően, saját költségünkre cseréljük a termékeket.
*Téves rendelés, vagy bármilyen más okból eredő csere,visszavásárlás esetén nem áll módunkban utánvétes vagy bérmentesítés nélkül feladott csomagokat átvenni!
*A szállítás díja Önt terheli.

A fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak. Elérhetőség

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatkezeléssel kapcsolatos alapvető rendelkezéseket az alábbi jogszabályok állapítják meg, ennek megfelelően dolgozunk:
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi ... szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/mk11088.pdf
2015. évi CXXIX. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, továbbá
egyes más törvények módosításáról *http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK15102.pdf
„Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai
kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb
azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az
adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására
is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.”

COPYRIGHT © 

A Fábián József Sándor e.v. minden jogot fenntart az internetes oldalainak létrehozása céljából felhasznált szövegekkel, képekkel, ábrákkal, hanganyagokkal és animációkkal kapcsolatban. Mindezek teljes mértékben a szerzői és szomszédos jogok védelme alatt állnak. A felhasznált elemek egy részére harmadik felek szerzői jogai is vonatkoznak. A Fábián József Sándor e.v. weboldalak tartalma, a Fábián József Sándor e.v. előzetes, írásbeli engedélye nélkül kereskedelmi célra nem másolható, nem használható fel, nem módosítható vagy tehető hozzáférhetővé harmadik fél számára.
Ez alól csak azok az adatállományok képeznek kivételt, amiket Fábián József Sándor e.v. kifejezetten letöltésre és közzétételre kínál.

VÉDJEGYEK
Fábián József Sándor e.v. weboldalain felhasznált szöveges és kép márkajelzések nagyobbrészt védettek. Ez különösen a logókra, terméknevekre és típusmegjelölésekre vonatkozik.

A GARANCIA ÉS SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA
Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a honlaunkra, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.
F.J.S. Ker. és Szolg. Bt. honlapját a lehető legnagyobb gondossággal szerkesztjük. Ennek ellenére az F.J.S. Ker. és Szolg. Bt. nem garantálhatja a közzétett információk hibátlanságát és pontosságát. F.J.S. Ker. és Szolg. Bt. semmilyen kárért sem vállal felelősséget, ami jelen honlap közvetlen vagy közvetett használatából ered, amennyiben az nem F.J.S. Ker. és Szolg. Bt. vagy közreműködőinek szándékosságából vagy durva gondatlanságából ered. Az adatok letöltése és a személyes adatok megadása mindenkinek saját kockázatára történik.

Kelt: Vecsés 2019.01.29.

Tisztelettel: Fábián József Sándor e.v.