1% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
Adventi készülődés
15736 Rendelésre 2-8 munkanap Súly: 5.01 kg  Gyártó: SSS »

az Ön webáruháza.

Akciós!
szállítás: XL csomagként lehetséges, előre utalással. Olasz gyártású műanyag, bordó színű szüretelőkád fedél. Élelmiszer ipari minőségű. Átmérő 115 cm
13 350 Ft 12 500 Ft
(9 843 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 8 pont

szállítás: XL csomagként lehetséges, előre utalással.

Olasz gyártású műanyag, bordó színű szüretelőkád fedél. Élelmiszer ipari minőségű.

  • Átmérő 115 cm

Szállítás

Barion

Átvétel átadási ponton


Elektronikus fizetés kötelező. Az átvételi ponton fizetési lehetőség a vállalkozásomnak nincs!!! Sikertelen (barion) elektronikus fizetés esetén, írja a díjbekérő szót a megjegyzésbe, a bankszámlaszámom a díjbekérőn szerepel, ahová a számla összegét utalni kell a díjbekérő feltüntetésével.

Előre utalásos szállítással


Az előre utaláshoz E-számlát küldök, a bankszámla-számom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az E-számlaszám feltüntetésével. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a posta költség 100%. A rendelés ha több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft érték után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 5.01 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 410 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Előre utalás, törékeny vagy terjedelmes XL*


Törékeny kezelés, ha a termék sérülékeny. *terjedelmes XL árunak minősül: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg, vagy 1 dobozba csomagolt nehezebb áru ( a gépi mozgatás miatt ). Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 5.01 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 4 790 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek