005577 Rendelésre 2-8 munkanap 12 hó Súly: 0.28 kg  Gyártó: Löwe »

az Ön webáruháza.

A Löwe 7.109 rávágós metszőolló a mellévágós ollók előnyével, forgó nyéllel  Ezek a metszőolló egyesítik a rávágós és mellévágós metszőollók előnyeit. A forgó nyél használata folyamatosan metszőknek ajánlott,…
28 260 Ft
(22 252 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 18 pont

A Löwe 7.109 rávágós metszőolló a mellévágós ollók előnyével, forgó nyéllel

 Ezek a metszőolló egyesítik a rávágós és mellévágós metszőollók előnyeit. A forgó nyél használata folyamatosan metszőknek ajánlott, mivel az ujjakat és a kezet hihetetlen módon kíméli. A csapágyazás könnyű görgőkön fut és rendkívül tartós.

A metszőolló egyenletesen terheli a kezet, így a munka kevésbé fárasztó. Nem roncsolja a növényt. A vágás szélessége állítható, és a pengék könnyen, gyorsan cserélhetők.

Alkalmazás:

Szőlőskertekben, gyümölcsösökben, kertészetekben, de az otthoni kerti munkákhoz is használható

Anyaga:

Magas minőségű nemesacél, króm-vanádium ötvözet,

Főbb jellemzők:

- Állítható nyílásszög
- Klasszikus ágvágó modell
- Hajlított pengével
- Forgó nyéllel
- Gumis nyéllel
- Egyenletesen terheli a kezet, így a munka kevésbé fárasztó
- nem roncsolja a növényt
- Anyaga miatt rendkívül hosszú élettartam
- Összes alkatrésze cserélhető

Szállítás

PayPal
Bankkártyás fizetés

Utánvét, törékeny vagy terjedelmes XL*


Ha a termék sérülékeny + 75% szállítási díjat számítson. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét és érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft díjat kell felszámolnom. A kintlévőségeimet a Stigma követelésbehajtó Zrt. kezeli.

A termék súlya 0.28 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 390 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PayPal
Bankkártyás fizetés

Utánvét szállítás


Ha a termék TÖRÉKENY +75% ha terjedelmes XL* + 100% posta költséget számítok fel. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét és érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft díjat kell felszámolnom. A kintlévőségeimet a Stigma követelésbehajtó Zrt. kezeli.

A termék súlya 0.28 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PayPal
Bankkártyás fizetés
PostaPont

Utánvét PostaPonton


Rendelt csomag méretét ellenőrizze, hogy beleférjen a CSOMAGAUTOMATÁBA. Csomagautomatába küldött termékek becsomagolást követően sem haladják meg az 40x30x30 cm-t és a 20 kg-ot. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a posta költség +100%-ot számítom fel. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét és érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft a díj. Szállítás: Posta pontra, Postán, Coop üzletekben, Mol töltőállomásokon, Csomagautomatába.

A termék súlya 0.28 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 350 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PayPal
Bankkártyás fizetés

Átvétel, vecsési átadási ponton


Elektronikus fizetés kötelező, az "Átadási ponton" fizetési lehetőség a vállalkozásomnak nincs !!! Sikertelen kártyás fizetés esetén díjbekérőt küldök.

Előre utalásos szállítással


Az előre utaláshoz díjbekérőt küldök, a bankszámla-számom azon szerepel, ahová a díjbekérő összegét utalni kell a díjbekérő számának a feltüntetésével. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a posta költség 100%. A rendelés ha több darabból áll és összecsomagolhatatlan a reális SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft érték után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 0.28 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 490 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Előre utalásos szállítás törékeny vagy terjedelmes XL*


Az előre utaláshoz díjbekérőt küldök, a bankszámla-számom azon szerepel, ahová a díjbekérő összegét utalni kell a díjbekérő számának a feltüntetésével. A rendelés ha több darabból áll és összecsomagolhatatlan a reális SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft érték után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 0.28 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 4 980 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek