Rendelésre 2-5 24 hó Súly: 8.5 kg  Gyártó: Pannon Gép »

az Ön webáruháza.

Akciós!
A kép a termékre hasonlító illusztráció! Ennél a típusnál az egyes vetőegységek csuklós karokkal csatlakoznak a vonógerendához. Az egyes elemek így egymástól függetlenül működnek és követik a talajfelszín egyenetlenségeit. http://www.fjsbt.hu/vetogep-csatlakozo-felfuggesztes-g-1-es-g-2-t304896
59 500 Ft 57 990 Ft
(45 661 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 38 pont

A kép a termékre hasonlító illusztráció!

Ennél a típusnál az egyes vetőegységek csuklós karokkal csatlakoznak a vonógerendához. Az egyes elemek így egymástól függetlenül működnek és követik a talajfelszín egyenetlenségeit. http://www.fjsbt.hu/vetogep-csatlakozo-felfuggesztes-g-1-es-g-2-t304896
A vetőegység a meghajtást a kerékről ékszíjról kapja.Rendelhető lánchajtással is,akkor az ára 10%-al magasabb!! A meghajtó kerék tömörítő funkciót is ellát. Apróbb magvak szemenkénti vetésénél jól megmunkált talaj esetén, nagyobb területeken is kiváló eredménnyel alkalmazható. Igény szerint granulátum szóróval is szerelhető. Minimálisan elérhető sortávolság: 25 cm. Rendelhető növényvédő szer adagolóval is.http://www.fjsbt.hu/vetogep-adapter-vegyszer-adagolo-t304856

 

Videó

Szállítás

Barion
PayPal

Személyes átvétel.


Az átvételi ponton fizetési lehetőség nincs!!! Elektronikus fizetés kötelező. Sikertelen elektronikus fizetés esetén e-számlát küldök, a bankszámlaszámom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az e-számlaszám feltüntetésével.

Barion
PayPal
PostaPont

szállítás utánvéttel PostaPonti átvétel


Rendelt csomag méretét ellenőrizze, hogy beleférjen a CSOMAGAUTOMATÁBA. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a posta költség +100%-ot számítom fel. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft az átutalási díj.

A termék súlya 8.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 730 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

szállítás banki előre utalással


Az előre utaláshoz E-számlát küldök, a bankszámla-számom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az E-számlaszám feltüntetésével. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a postaköltség 100%. A rendelés ha több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg.

A termék súlya 8.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 800 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Értékfüggő szállítás utánvéttel


Ha a termék TÖRÉKENY +75% posta költséget számítok fel. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok súlyával és számával SZORZOM meg. A szállítási súly 10 kg.-ig tartalmazza az árat, minden további megkezdett 10 kg-ra 2 500,-Ft. a pótdíj. XL méretű a termék, eredeti posta költség 100% felszámítom.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Előre utalásos fizetés terjedelmes XL*


*terjedelmes XL árunak minősül: 1 dobozba csomagolt nehezebb áru ( a gépi mozgatás miatt )*terjedelmes XL terjedelem: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg. Törékeny kezelésre, ha a termék TÖRÉKENY 75% a postaköltség. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg.. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft a pótdíj.

A termék súlya 8.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 080 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek