2% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
Adventi készülődés
16409 Rendelésre 2-8 munkanap 12 hó Súly: 15.1 kg

az Ön webáruháza.

Újdonság!
A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet! Az inox gyümölcsprés, facsaró segítségével gyorsan és egyszerűen elkészítheti kedvenc frissítő italait, nincs szükség…
48 200 Ft 47 236 Ft
(37 194 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 31 pont
A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet!

Az inox gyümölcsprés, facsaró segítségével gyorsan és egyszerűen elkészítheti kedvenc frissítő italait, nincs szükség áramra, ezért szinte bárhol használható.
A gyümölcsprés egy kiváló minőségű, 9 literes űrtartalommal rendelkező prés, amely lehetővé teszi a gyümölcsök egyszerű és hatékony préselését.
A kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak, így garantálva a hosszú távú használatot.
Könnyen használható és tisztítható.
A prés kiválóan alkalmas otthoni és kisüzemi felhasználásra egyaránt, és ideális választás minden olyan felhasználó számára, aki szeretne otthoni körülmények között is minőségi gyümölcslét előállítani.

Anyaga: rozsdamentes acél
Kapacitás: kb. 9 liter
Nettó tömeg: kb. 13 kg
Mérete: 45 x 35 x 64CM
A tartály mérete: 21 x29 cm
Szűrőhálóval ellátott kézi prés  

Szállítás

PayPal

Utánvét, törékeny vagy terjedelmes XL*


Törékeny kezelés, ha a termék sérülékeny. *terjedelmes XL árunak minősül: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg, vagy 1 dobozba csomagolt nehezebb áru ( a gépi mozgatás miatt ). Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét és érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft díjat kell felszámolnom.

A termék súlya 15.10 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 7 680 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PayPal

Átvétel, vecsési átadási ponton


Elektronikus fizetés kötelező, az "Átadási ponton" fizetési lehetőség a vállalkozásomnak nincs !!! Sikertelen kártyás fizetés esetén díjbekérőt küldök. Átadási pont: F.J.S. Bt. Gazdabolt Vecsés Kálmán u. 10.

PayPal

Utánvét szállítás


Ha a termék TÖRÉKENY +75% posta költséget számítok fel. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét és érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft díjat kell felszámolnom

A termék súlya 15.10 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 4 080 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PayPal
PostaPont

Utánvét PostaPonton


Rendelt csomag méretét ellenőrizze, hogy beleférjen a CSOMAGAUTOMATÁBA. Csomagautomatába küldött termékek becsomagolást követően sem haladják meg az 40x30x30 cm-t és a 20 kg-ot.Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a posta költség +100%-ot számítom fel. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét és érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft a díj. Szállítás:Posta pontra, Postán, Coop üzletekben, Mol töltőállomásokon, Csomagautomatába

A termék súlya 15.10 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 550 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Előre utalásos szállítással


Az előre utaláshoz E-számlát küldök, a bankszámla-számom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az E-számlaszám feltüntetésével. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a posta költség 100%. A rendelés ha több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft érték után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 15.10 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 750 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Előre utalás, törékeny vagy terjedelmes XL*


Törékeny kezelés, ha a termék sérülékeny. *terjedelmes XL árunak minősül: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg, vagy 1 dobozba csomagolt nehezebb áru ( a gépi mozgatás miatt ). Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 15.10 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 12 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek