Rendelésre 2-8 munkanap 24 hó Súly: 3.7 kg  Gyártó: Solo »

az Ön webáruháza.

A 441 akkumulátoros háti permetező kivehető lítium-ion akkumulátorral abszolút könnyű.  16 l-es töltőtérfogatával alkalmas nagyobb területeken történő magánhasználatra és professzionális környezetben alkalmi használatra.  Megnövelt viselési kényelem az ergonomikus…
54 800 Ft
(43 150 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 36 pont

A 441 akkumulátoros háti permetező kivehető lítium-ion akkumulátorral abszolút könnyű. 

16 l-es töltőtérfogatával alkalmas nagyobb területeken történő magánhasználatra és professzionális környezetben alkalmi használatra. 

Megnövelt viselési kényelem az ergonomikus kialakításnak köszönhetően. 

Akár 170 perces üzemidő 2 órás töltési idővel.

 Video

A Classic Line SOLO 441 akkumulátoros háti permetező csendes, károsanyag-kibocsátásmentes és alacsony vibrációjú. Az akkumulátorral együtt 3,8 kg-os saját tömegével ez a modell abszolút könnyű. Kompakt, erős és könnyű lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 170 percig folyamatos működést biztosít . A kompakt cserélhető akkumulátor kívülről könnyen hozzáférhető, és a külső töltőben való töltéshez könnyen eltávolítható. Az akkumulátor mindössze 2 óra alatt töltődik fel. Egy rugó zárja le az elemtartó fedelét, hogy megakadályozza a szennyeződések érintkezését. A 11,1 V-os elektromos szivattyú 2,5 bar permetezési nyomást hoz létre gyorsan és hatékonyan .

 Az akkus háti permetezőt kényelmesen hordhatja a párnázott hordozópántokból álló kiváló minőségű hordozórendszernek köszönhetően.
A nagyméretű , 16 literes tartály és állvány UV-álló, szintjelzésekkel és széles töltőnyílással rendelkezik a gyors, biztonságos feltöltéshez és a könnyű tisztításhoz. A készülék az emberi gerinc anatómiáján alapul. Ez jelentősen javítja a viselési kényelmet.  
Az akkumulátoros háti permetező strapabíró  50 cm-es műanyag lándzsával, stabil kézi szeleppel, robusztus szövettömlővel és kiváló minőségű, állítható univerzális üreges kúpos fúvókával van felszerelve  . 

 

*Az elemek és akkumulátorok nem minősülnek háztartási hulladéknak! Kérjük, vegye figyelembe a megfelelő ártalmatlanításra vonatkozó figyelmeztetéseket. Az adatlap az adott termék alatti letöltési területen található.
 

 

A TERMÉK JELLEMZŐI
  • 3,8 kg üres tömeg akkumulátorral együtt
  • 170 perces folyamatos működés
  • Elektromos szivattyú 11,1 V-tal
  • Befecskendezési nyomás 2,5 bar
  • Párnázott vállpántokból készült hordrendszer
  • 16 literes kapacitás
  • Nagy teherbírású 50 cm-es műanyag lándzsa
  • Kiváló minőségű, állítható univerzális üreges kúpos fúvókával

Műszaki adatok

Alkalmazás mezőgazdaság / erdőgazdálkodás , növénygondozás ,kártevő írtás
Cikk hozzáillő kiegészítőkkel Akkus háti permetező 16L - 441
kapacitás 16L
befecskendezési nyomás 2,5 bar
meghajtó típusa akkumulátor csomag
kezelése Hátulról hordozható
alkalmazás típusa fecskendőket

Szállítás

Barion

Átvétel, vecsési átadási ponton


Elektronikus fizetés kötelező, az "Átadási ponton" fizetési lehetőség a vállalkozásomnak nincs !!! Sikertelen kártyás fizetés esetén díjbekérőt küldök. Átadási pont: F.J.S. Bt. Gazdabolt Vecsés Kálmán u. 10.

Előre utalás, törékeny vagy terjedelmes XL*


Törékeny kezelés, ha a termék sérülékeny. *terjedelmes XL árunak minősül: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg, vagy 1 dobozba csomagolt nehezebb áru ( a gépi mozgatás miatt ). Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 3.70 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 6 930 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek