TR-L22 Rendelésre 2-8 munkanap 12 hó Súly: 0.81 kg

az Ön webáruháza.

Újdonság!
Tramontina termékekből minimum vásárlás: Bruttó 15 000,-Ft! …
3 100 Ft
(2 441 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 2 pont
Max. rendelhető 5 db

Tramontina termékekből minimum vásárlás: Bruttó 15 000,-Ft!

Tramontina

narancssárga műanyag kerti gereblyével óvja kertjét a száraz levelektől és egyéb törmelékektől, amelyek a pázsitra hullhatnak. 
Ez a gereblye ideális a levágott fű, a lehullott levelek és egyéb törmelék eltávolítására a pázsitról, biztosítva, hogy a fű mindig egészséges és napfénynek kitett legyen. 
A Tramontinával rengeteg kényelmet élvezhet kertje gondozása során.
Főbb funkciók és előnyök - Nagy teherbírású polipropilénből készült, hosszabb ideig tart és gyönyörű felülettel rendelkezik.
- 22 rögzített fogat tartalmaz.
- 23 mm átmérőjű szemmel rendelkezik.
- Ennek a 120 cm-es szerszámnak a szára rendkívül ellenálló és megújuló forrásból származó fából készül.
- Lakkozott fogantyú a jobb megjelenés érdekében. Az átlátszó lakk védőréteg kiemeli a színt, fényt és sima tapintást kölcsönöz a terméknek.
Használati javaslatok - A pázsit/levél gereblye elengedhetetlen ahhoz, hogy a kert mindig tiszta és szép legyen. Könnyű és praktikus, kiválóan alkalmas a nyírt fű, a széllel lehulló levelek és más gyakori kerti törmelék gereblyézésére.
- Kérjük, hasznosítsa újra a termékeket és a csomagolást a meglévő újrahasznosítási irányelveknek megfelelően.
  Selos

Szállítás

Előre utalásos szállítással


Az előre utaláshoz E-számlát küldök, a bankszámla-számom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az E-számlaszám feltüntetésével. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a posta költség 100%. A rendelés ha több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft érték után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 0.81 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 220 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Előre utalás, törékeny vagy terjedelmes XL*


Törékeny kezelés, ha a termék sérülékeny. *terjedelmes XL árunak minősül: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg, vagy 1 dobozba csomagolt nehezebb áru ( a gépi mozgatás miatt ). Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az érték nyilvánítás összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft a díj.

A termék súlya 0.81 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 4 980 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek