ECHO gép KÖTELEZŐ SZERVIZRŐL és TERMÉK REGISZTRÁLÁSÁRÓL A HOSSZABB GARANCIAIDŐÉRT!

ECHO gép KÖTELEZŐ SZERVIZRŐL és TERMÉK REGISZTRÁLÁSÁRÓL A HOSSZABB GARANCIAIDŐÉRT!

Ipari felhasználóknak –beleértve az önkormányzatokat is – a garancia ideje alatt - azaz a vásárlástól számított 2 éven belül - fél évente kell a megvásárolt gépet felülvizsgálatra vinni. Magánszemélyek esetében ez a garanciális idő 5 év, így az ő esetükben 5 éven keresztül évi egy alkalommal kell minden évben felülvizsgálatra vinni a gépet.

A SZERVIZRŐL:

 

Ipari felhasználóknak –beleértve az önkormányzatokat is – a garancia ideje alatt - azaz a vásárlástól számított 2 éven belül - fél évente kell a megvásárolt gépet felülvizsgálatra vinni.

Magánszemélyek esetében ez a garanciális idő 5 év, így az ő esetükben 5 éven keresztül évi egy alkalommal  kell minden évben felülvizsgálatra vinni a gépet.

Ez a felülvizsgálat tetszőlegesen bármelyik ECHO szervizben elvégezhető. Ez nem minősül szervizelésnek, csak felülvizsgálat, melynek költsége szervizenként eltérő lehet.

A felülvizsgálat nem kötelező, viszont elmulasztása esetén a magyar jogszabályok szerint csak 1 évre terjed ki a garancia.

Felülvizsgálatra vigye magával a garanciajegyet, mert abba kerül a szerviz pecsétje, bizonyítandó, hogy részt vett a kötelező szervizelésen.

 

A GARANCIÁRÓL:

 

REGISZTRÁLJA  megvásárolt ECHO gépét az echotools.hu oldalunkon,

hogy megkaphassa a hosszabb 5, illetve 2 éves garanciát!

Sokan nem élnek a hosszú garanciaidővel, pedig csak egy rövid regisztráció kérdése!

A garanciaidő ipari felhasználóknak 2 év, magánszemélyeknek 5 év, de ennek feltétele, hogy a gépet regisztrálni kell az erre a célra kialakított oldalon, illetve a rendszeres felülvizsgálat.

Amennyiben még nem tette meg, regisztrálja megvásárolt ECHO gépét mielőbb az alábbi linken:

https://www.echotools.hu/garancialis-regisztracio

További hírek