14156 Rendelésre 2-8 Súly: 1.48 kg  Gyártó: MUTA »

az Ön webáruháza.

Újdonság!
A kép a termékre hasonlító illusztráció! Jó minőségű ágvágó olló házikerti munkákhoz. könnyedén eléri még a magasabban lévő ágakat is, így nem szükséges létrára állnia. További előnyös tulajdonsága, az ergonomikusan kialakított műanyag markolata valamint…
15 590 Ft
(12 276 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 10 pont

A kép a termékre hasonlító illusztráció!

Jó minőségű ágvágó olló házikerti munkákhoz.

könnyedén eléri még a magasabban lévő ágakat is, így nem szükséges létrára állnia. További előnyös tulajdonsága, az ergonomikusan kialakított műanyag markolata valamint a nyélen csúsztatható recézett markolat, amely kényelmes és csúszásmentes fogást biztosít.

hasznos kellék a ház körüli munkában és a kiskertekben is. 1,8 méteres hosszúságát 3 méter hosszúra is növelheti, ezzel nagy segítséget nyújt az Ön számára a munkavégzésben.

Szállítás

Barion

Szállítás utánvéttel terjedelmes XL*


Ha a termék TÖRÉKENY +75% postaköltséget számolok fel. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft átutalási díjat kell felszámolnom.

A termék súlya 1.48 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 4 360 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PayPal

Személyes átvétel.


Az átvételi ponton fizetési lehetőség nincs!!! Elektronikus fizetés kötelező. Sikertelen elektronikus fizetés esetén e-számlát küldök, a bankszámlaszámom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az e-számlaszám feltüntetésével.

Barion
PayPal

Szállítás utánvéttel


Ha a termék TÖRÉKENY +75% postaköltséget számítok fel. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft átutalási díjat kell felszámolnom

A termék súlya 1.48 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 490 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PayPal
PostaPont

szállítás utánvéttel PostaPonti átvétel


Rendelt csomag méretét ellenőrizze, hogy beleférjen a CSOMAGAUTOMATÁBA. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a posta költség +100%-ot számítom fel. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft az átutalási díj.

A termék súlya 1.48 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 180 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

szállítás banki előre utalással


Az előre utaláshoz E-számlát küldök, a bankszámla-számom azon szerepel, ahová a számla összegét utalni kell az E-számlaszám feltüntetésével. Ha a termék TÖRÉKENY 75% vagy XL méretű a postaköltség 100%. A rendelés ha több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg.

A termék súlya 1.48 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 200 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Előre utalásos fizetés terjedelmes XL*


*terjedelmes XL árunak minősül: 1 dobozba csomagolt nehezebb áru ( a gépi mozgatás miatt )*terjedelmes XL terjedelem: a méretek alapján számított súly nagyobb, mint a ténylegesen mért tömeg. Törékeny kezelésre, ha a termék TÖRÉKENY 75% a postaköltség. Ha a rendelés több darabból áll és összecsomagolhatatlan a SZÁLLÍTÁSI DÍJAT a csomagok számával SZORZOM meg.. 50.000,-Ft-ig a fuvardíj tartalmazza az utánvét összegét, felette minden megkezdett 10.000,-Ft után 400,-Ft a pótdíj.

A termék súlya 1.48 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 080 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2021-04-19

A termék jó, használható. Már másodszor vettem ilyet, az előző hét évig bírta; egyetlen kulcsfontosságú kis alkatrész kopott el benne, az az acélszegecs, amely egymáshoz rögzíti a teleszkópos szerkezet belsejében a mozgó-erőátvivő részeket, és apró tengelyként szolgál. Jó lenne, ha ennek utólagos pótlási lehetőségére gondolnának, vagy még tartósabb megoldást választanának.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek